Mangiassai pizzeria e ristorante
Hier vind u een voorbeeld van ons menu, tijdelijk zijn onze pizza's niet elke dag te verkrijgen.
download ons menu als pdf
download the menu in english
bekijk het menu met allergenen aanduiding

Mangiassai is geboren uit onze jarenlange ervaring met, en liefde voor, de napolitaanse keuken en onze kennis van de lokale culinaire cultuur.

Het restaurant is in typisch napolitaanse stijl ontworpen en heeft vele originele italiaanse details. Wij bieden onze gasten in mangiassai een kennismaking met de echte napolitaanse keuken en een beetje van het warme familiegevoel wat zo typisch is voor de napolitaanse levensstijl en cultuur. Alle producten die worden gebruikt in de keuken zijn afkomstig uit campania.

Onze houtoven werd steen voor steen door ons zelf gebouwd met lokale materialen afkomstig van de hellingen van de vesuvius. Alleen op die manier kunnen wij op tradionele wijze onze napolitaanse pizza’s bakken.

Al onze pizza’s zijn gemaakt met producten uit Campania, met verse mozzarella, San Marzano tomaten en basilicum. Juist door die combinatie van natuurlijke en lokale producten ontstaat de heerlijke pizza Margherita, vernoemd naar de Italiaanse koningin die Napels bezocht in 1889.

Onze keuken is authentiek en eenvoudig. Ons menu biedt gerechten die we elke dag in eigen keuken maken: verse, seizoensgebonden groenten, verse pasta, de worstjes en brood gebakken in onze houtoven. En als zoete afsluiting ons eigen ijs en gebak, bereid met verse producten. De italiaanse wijnen zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en zijn zonder uitzondering gekozen tot de beste in de regio Campania.

Maar wat wij onze gasten werkelijk willen meegeven is de echtheid, de warmte en de authentieke keuken van ons eigen bella Napoli.